Hoe kan je apps implementeren in Office 2013

Het hebben van meerdere opties zal de kwaliteit van documenten altijd verreiken wanneer je werkt met een tekst verwerker, een Excel bestand of een presentatie. Maar hoe wordt het nu mogelijk om deze vermogen verbruikende toepassingen zonder de snelheid en stabiliteit van Office programma’s te integreren? Het antwoord van Microsoft voor dit probleem is simpel, gewoonweg door de gebruiker de keuze te geven welke toepassingen ze willen gebruiken in Office.

Gebruikers hebben de kans om een groot scala aan apps te downloaden van de Microsoft Store, apps die effect hebben op het gebruik in meerdere velden, zoals vertalers, woordenboeken, encyclopedieën of foto en tekst bewerkers, om er slechts een paar te noemen. Op deze manier, zullen gebruikers die slechts een aantal van deze nieuwe toepassingen interessant vinden de mogelijkheid hebben om alleen die toepassingen toe te voegen, waarvan velen volledig gratis zijn.

Om jouw favoriete apps aan een van je Office applicaties toe te voegen, hoef je ze enkel te downloaden van de Office store en toe te voegen aan het geselecteerde programma. Hieronder staan de eenvoudige stappen die gevolgd moeten worden:

Stap #1

Klik op de toevoegen tab, en zoek naar de optie Apps voor Office

Stap #2

Het volgende menu zal worden getoond, een overzicht van de reeds geïnstalleerde apps samen met een lijst van de meest populaire apps. De volledige lijst van beschikbare apps kan worden gevonden in de Office store. 

Stap #3

Zodra een een app hebben geselecteerd, hoeven we er enkel nog op te klikken, deze wordt dan automatisch toegevoegd aan de Mijn Apps lijst. Er is een groot aantal gratis beschikbare apps, alhoewel sommige registratie nodig hebben. 

Stap #4

Sluit het Office programma en open het opnieuw. Nieuwe apps worden getoond in de Mijn Apps afdeling. Door op een app te klikken, zal de app rechts in beeld beschikbaar komen. 

This post is also available in: Engels, Frans, Duits, Spaans

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

©2018 TresBizz BV - Netherlands

Log in with your credentials

Forgot your details?